برخورد ۲ خودرو سواری در جاده اسفراین یک فوتی و ۲ مصدوم برجا گذاشت آپارتمان‌نشینی، نور خورشید و کمبود ویتامین دی! قتل غیرعمد با تماس یک مزاحم! حادثه در یک شهربازی| حدود ۳۰ نفر از چرخ‌وفلکِ وارونه، آویزان ماندند مرگ ۶ حاجی بر اثر گرمازدگی اغفال دختر جوان با شگرد ازدواج و مهاجرت به اروپا توسط شاگرد قهوه‌خانه تصادف پژو ۴۰۵ در روستای بوژان نیشابور پنج مصدوم برجا گذاشت (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل فجیع مرد ثروتمند به‌خاطر طمع ۱۴میلیاردی دوستانش! ضرب‌الاجل تعزیرات برای سازمان‌های هواپیمایی و حمایت سلول درمانی، درمان «زخم پای دیابتی» را ممکن ساخت دومین جسد حادثه معدن شازند از زیر آوار بیرون کشیده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) بازگشایی جاده چالوس بعد از ۳ روز (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل خونین به خاطر فحاشی! واکنش سردار کمالی به خبری در مورد کاهش مدت سربازی سودای شکار کبوتر بالای تیر برق، جان جوان مشهدی را گرفت! صدور مجوز تاسیس مرکز منطقه‌ای اقلیم سازمان جهانی هواشناسی در تهران ریزش معدن در محدوده جاده اراک-توره | ۴ نفر در زیر آوار (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) جزئیات استخدام نیروی جدید در پلیس آیا گرمای هوا باعث تشدید میگرن می‌شود؟ ابتلای ۹۰ نفر به تب دنگی در کشور تا ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
سرخط خبرها

معرفی کتاب آشپزی بدون گوشت

  • کد خبر: ۳۳۸۴۲
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۳
معرفی کتاب آشپزی بدون گوشت
«کتاب آشپزی بدون گوشت» برای گیاه‌خواران نوشته نشده است، گرچه گیاه‌خواران نیز می‌توانند از آن بهره کافی ببرند. در حقیقت، این کتاب برای همه کسانی است که ممکن است مدتی در تهیه گوشت مشکلاتی داشته باشند و لازم است بدانند چه مواد پروتئینی دیگری را می‌توان جایگزین گوشت کرد .
به گزارش شهرآرانیوز، «کتاب آشپزی بدون گوشت» برای گیاه‌خواران نوشته نشده است، گرچه گیاه‌خواران نیز می‌توانند از آن بهره کافی ببرند. در حقیقت، این کتاب برای همه کسانی است که ممکن است مدتی در تهیه گوشت مشکلاتی داشته باشند و لازم است بدانند چه مواد پروتئینی دیگری را می‌توان جایگزین گوشت کرد بی‌آنکه سلامت افراد خانواده به خطر بیفتد. راز تغذیه سالم شناخت صحیح مواد غذایی گوناگون است، به‌ویژه موادی که پروتئین به بدن ما می‌رسانند. مهم است بدانیم که برخلاف تصور عمومی، گوشت تنها ماده پروتئین‌دار نیست، بلکه یکی از مواد پروتئینی است.»

آنچه خواندید بخش ابتدایی کتاب «آشپزی بدون گوشت» نوشته گلی امامی است که با زبانی بسیار ساده و روان شما را با نحوه پخت انواع غذا‌های ساده و بدون گوشت و گیاهی آشنا می‌کند. حتی برای آسان‌تر شدن کار، وسایل اندازه‌گیری دم‌دستی مانند قاشق و فنجان و لیوان به کار می‌برد تا نیاز شما را به وسایلی مانند ترازو و پیمانه به کمترین میزان ممکن برساند. شما در این کتاب، جز اینکه با فهرستی غنی از مواد پروتئینی آشنا می‌شوید، دستورپخت ١٠٠ غذای بدون گوشت را هم یاد می‌گیرید، از آشپزی سنتی کشور خودمان (از زمان صفویه و قاجار تا امروز) و آشپزی سنتی کشور‌های دیگر مانند هند، چین، یونان، ایتالیا و اسپانیا.

گلی امامی در انتخاب غذاهایش ٢ هدف اصلی را دنبال می‌کند: یکی آنکه غذا‌ها به جای گوشت، مواد پروتئین‌دار دیگری مانند تخم‌مرغ، لبنیات و حبوبات داشته و دیگر آنکه حتما خوشمزه باشند و با ذائقه ایرانی جور دربیایند. این کتاب را نشر دوستان در قطع وزیری و ١٣٢ صفحه منتشر کرده است. در صورت موجود نبودن کتاب در بازار، توصیه می‌کنیم نسخه الکترونیک آن را تهیه و مطالعه کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->